Mökki

Jäsenten mökki Hietasaaressa, osoitteessa Pauhapolku 6

Yhden Vanhemman perheiden kokoontumispaikka 1.5 - 30.9 välisenä aikana.

Mökillä pihasauna, grillikatos ja soutuvene.

Asiaa mökistä:

Yhdistyksen mökki muodostaa keskeisen tapahtumapaikan yhdistyksen toimille kevät-, kesä- ja syyskausina. Järjestämme siellä perheiden yhteisiä tilaisuuksia, joissa kivalla ilmalla on kaikilla hauskaa. Pihalla on hiekkalaatikko ja liukumäki, varastosta löytyy myös leluja kaikenmoisiin leikkeihin. Leikkien lomassa makkarat ja muut eväät maistuvat grillikatoksessa.

Mökillä on pihasauna, jota voi lämmittää ja veden noutaminen vesipostista maitokärryillä on mukava kokemus saunan lämmittäjille. Soutuvenettä voi käyttää, kunhan muistaa varovaisuuden vesillä liikkumisessa, omat veneilyliivit mukaan vesille! Käyttövesi (myös juomavesi) haetaan vesipostilta tai tuodaan mukana (mökillä ei ole vesijohtoa).

Mökin sisääntuloeteisessä oleva ilmoitustaulu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten käyttöön. Sinne yhdistyksen jäsenet voivat laittaa omia ilmoituksia, esimerkiksi jos myy, haluaa ostaa tai lahjoittaa jotain. Laita ilmoitukseesi päivämäärä, milloin olet sen taululle laittanut, ja kun se ei enää ole ajankohtainen, käythän poistamassa sen, kiitos.

Mökillä on yhteiset säännöt joita jokaisen tulee noudattaa; säännöt löytyvät mökin ilmoitustaululta. Viihtyvyyden kannalta on tärkeää että jokainen huolehtii siivouksesta käytön jälkeen (esim. astioiden tiskaus) ja siitä, että yleiskunto on siisti.

Mökkiä hallinnoi yhdistyksen hallitus ja toivomme että kaikki kunnioittavat sekä järjestystä että myöskin mökillä olevia tavaroita. Olemme hankkineet sinne uusia tarvikkeita kaikkien meidän yhteisillä varoilla ja kaikkien meidän jäsentemme käyttöön ja iloksi, joten kohtelethan niitä kuten omiasi. Toivomme myös, että et jätä omia tavaroitasi mökille säilytykseen, vaan pidetään mökki viihtyisänä ja kaikille kivana paikkana.

Mökillä voi halutessaan yöpyä, yöpymistiloja on 9 henkilölle mökin yläkerrassa. Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökki toimii autiotupa periaatteella.

Kotieläinten irtipito mökin pihassa ja sisällä on kielletty. Alkoholin käyttö mökillä on ehdottomasti kielletty.

Mökin avaimet

Jäsenmaksun maksaneet voivat halutessaan saada avaimen käyttöönsä 22 € / kpl.Avain luovutetaan maksettua kuittia vastaan (kysy tilitiedot järjestösihteeriltä).  Avainta luovutettaessa tarkistetaan myös jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen. Avain tulee palauttaa, jos ei ole enää yhdistyksemme jäsen. Avaimesta ei saa itse teettää lisäavaimia. Jos avain katoaa, siitä tulee ilmoittaa välittömästi mökkivastaaville.

Mökin avaimen saat yhdistyksen toimistolta (Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53 1.krs).

Sovi avaimen haku järjestösihteerin kanssa oulunseudunyvp@gmail.com

tai  p. 044 369 0844.

Mökin osoite: Pauhapolku 6 Oulu (Hietasaari)

Tavataanko kesäaikaan yhdistyksen mökillä? :) Jäsenet ovat tervetulleita käymään mökillä, paistamaan makkaroita ja aikuisille kahvit tarjoaa yhdistys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

PDF-tiedostoOSYVP ry n mökki.pdf (2.7 MB)
Jäsenten yhteisen mökin esittely