Wanted

Lastenhoitajat työn touhussa suunnittelemassa lapsille askarteluja.
Mirva, vapaaehtoinen "kokous ja koulutus muonittaja"

Wanted!!Vapaaehtoisia tarvitaan

Etsimme toimintaan mukaan uusia vapaaehtoisia. Mukaan voi tulla joko lyhytaikaiseen, kertaluonteiseen tai pitempiaikaiseen toimintaan. Meillä löytyy tilaa kaikenlaisille toimijoille, jokaiselle omien voimavarojen ja resurssien mukaan.

Jokaisen vapaaehtoisen panos on tärkeä ja jokainen on tervetullut omana itsenään. Sinulla voi olla jotain erityistaitoja joita voit käyttää hyväksesi tai voit tulla ihan ilman erityisiä taitoja, tarvitsemme teitä kaikkia. 

Meillä on tilaa kaikille toimijoille, erityisesti etsimme varamummeja ja -vaareja. Jos tunnet että sinulla on syli vapaana sitä kaipaavalle lapselle, ilmoitathan siitä meille ja tule meille varamummiksi tai -vaariksi.

Et tarvitse mitään erityisiä taitoja, otathan yhteyttä niin kerromme lisää toiminnasta.

Esimerkkejä vapaaehtoistoimnnasta:

- ryhmän ohjaaja olohuoneissa

- lastenhoitaja

- tapahtumien järjestäjät ja apulaiset

- kaveriaikuinen nuorelle

- varamummi tai vaari lapselle/lapsille

- esiintyjä

- leipoja

- kahvinkeittäjä / kokousvastaava

 

 

 

 

 

 

Voit ilmoittautua joko sähköpostitse toiminnanohjaajallemme oulunseudunyvp@gmail.com, puh. 044 369 0844 tai puheenjohtajalle oulunseudunyvp.pj@gmail.com, puh. 045 873 0010

 

Haluaisitko toimia nuorten tukena, kaveriaikuisena?

Kaveriaikuiset nuoren tukena vaikeassa elämäntilanteessa

Eroperheiden nuoret kipuilevat usein vanhempiensa eron takia. Samaan aikaan monille ajoittuu myös oma murrosikä, jolloin muutenkin elämässä on suuria muutoksia. Yhdistyksen koulutetut kaveriaikuiset ovat 18-40 v henkilöitä, jotka haluavat olla näiden nuorten tukena. Toimintaa tarjotaan 12-16 v nuorille.

Ota yhteyttä, puh 044 369 0844 tai oulunseudunyvp@gmail.com