Mökki

Mökki Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry:n jäsenistölle mökki Oulun Hietasaaressa, osoitteessa Pauhapolku 6

 

Oulun seudunyhden vanhemman perheen jäsen perheille kokoontumispaikka 1.5 - 30.9 välisenä aikana.

Mökillä on pihasauna, grillikatos ja soutuvene.

 

Asiaa mökistä:

Yhdistyksen mökki muodostaa keskeisen tapahtumapaikan yhdistyksen toimille kevät-, kesä- ja syyskausina. Järjestämme siellä perheiden yhteisiä tilaisuuksia, joissa on kaikilla hauskaa. Pihalla on hiekkalaatikko ja liukumäki, varastosta löytyy myös leluja kaikenmoisiin leikkeihin. Leikkien lomassa makkarat ja muut eväät maistuvat kesällä 2017 uudistetussa grillikatoksessa jota tuki taloudellisesti Meri-Oulun rotaryklubi.

Mökillä on pihasauna, jota voi lämmittää. Veden noutaminen vesipostista maitokärryillä on mukava kokemus.Hietasaaren vesipostit on muutettu lukolliseksi 2017 jokainen jäsen voi halutessaan hankkia maksullisen avaimen Oulu 10.stä. Soutuvenettä voi käyttää, kunhan muistaa varovaisuuden vesillä liikkumisessa, omat veneilyliivit mukaan vesille! Käyttövesi (myös juomavesi) haetaan vesipostilta tai tuodaan mukana (mökillä ei ole vesijohtoa).

Mökin sisääntuloeteisessä oleva ilmoitustaulu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten käyttöön. Sinne yhdistyksen jäsenet voivat laittaa omia ilmoituksia, esimerkiksi jos myy, haluaa ostaa tai lahjoittaa jotain.  Laita ilmoitukseesi päivämäärä, jolloin olet sen taululle laittanut, ja kun se ei enää ole ajankohtainen, käythän poistamassa sen, kiitos.

Mökillä on yhteiset säännöt joita jokaisen tulee noudattaa; säännöt löytyvät mökin ilmoitustaululta. Viihtyvyyden kannalta on tärkeää, että jokainen huolehtii siivouksesta käytön jälkeen (esim. astioiden tiskaus) ja siitä, että yleiskunto on siisti.

Mökkiä hallinnoi yhdistyksen hallitus ja toivomme että kaikki kunnioittavat sekä järjestystä, että myöskin mökillä olevia tavaroita. Olemme hankkineet sinne uusia tarvikkeita kaikkien meidän yhteisillä varoilla kaikkien jäsentemme käyttöön ja iloksi, joten kohtelethan niitä, kuten omiasi. Älä jätä omia tavaroitasi mökille säilytykseen, vaan pidetään mökki viihtyisänä ja kaikille kivana paikkana.

Mökillä voi halutessaan yöpyä, yöpymistiloja on 9 henkilölle mökin yläkerrassa. Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökki toimii autiotupa periaatteella.

Kotieläinten irtipito mökin pihassa ja sisällä on kielletty. Alkoholin käyttö mökillä on ehdottomasti kielletty.

 

Mökin avaimet

Jäsenmaksun maksaneet voivat halutessaan saada avaimen käyttöönsä 22 € / kpl. Avain luovutetaan maksukuittia vastaan (kysy tilitiedot toimistolta).  Avainta luovutettaessa tarkistetaan myös jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen. Avain tulee palauttaa, jos ei ole enää yhdistyksemme jäsen. Avaimesta ei saa itse teettää lisäavaimia. Jos avain katoaa, siitä tulee ilmoittaa välittömästi mökkivastaaville.Mikäli havaitaan väärinkäytöksiä ja  yhdistys joutuu sarjoittaa uudelleen lukot ja tilaamaan uudet avaimet,hän joka on aiheuttanut tilanteen joutuu osallistumaan kustannuksiin.

Mökin avaimen haku sovitaan henkilökohtaisesti.

Sovi avaimen haku oulunseudunyvp@gmail.com

Mökin osoite: Pauhapolku 6, Oulu (Hietasaari)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

PDF-tiedostoOSYVP ry n mökki.pdf (2.7 MB)
Jäsenten yhteisen mökin esittely