Lakineuvonta

Lakineuvonta keväällä 2018

 

Tule keskustelemaan ja hakemaan tietoa erovanhemmuudesta ja siihen liittyvistä asioista. Neuvonnassa saat keskustella yksilöneuvonnassa asianajajan kanssa. Neuvonta on maksutonta ja keskustelemaan pääsee numerojärjestyksessä.

Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste, Kansankatu 53. Kokoustila Tiketti 1.krs

Neuvonta-ajat

Ti 23.1.    klo 16-18 asianajaja Jutta Wallén-Leino

Ti 13.2.    klo 16-18 asianajaja Eeva-Leena Wendelin          

Ti 17.4.    klo 16-18 asianajaja  Eeva-Leena Wendelin            

Ti 15.5.    klo 16-18 asianajaja Jutta Wallén-Leino               

 

Tiedustelut: YVPL:n Pohjois-Suomen aluekoordinaattori Suvi Kervinen 050 342 2185

 

Vanhempien eron ABC -luento tilaisuudet

 

20.3. klo 16.30-18.30 Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53   90100 Oulu, kokoushuone Asema 2 krs.

Ennakkoilmoittautuminen 12.3. mennessä suvi.kervinen@yvpl.fi

Asianajaja Jutta Wallén-Leino luennnoi lasten huoltoon, asumiseen, tapaamisiin ja elatukseen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä, joista voidaan käydä myös vapaata keskustelua.

 

Kysy lakimieheltä

 

Onko sinulla lapsen huoltoa, tapaamisoikeutta tai elatusta koskeva kysymys, johon haluaisit juristin mielipiteen. Nyt sinulla on mahdollista esittää kysymyksesi yhdistyksemme lakimiehelle. Vastauksen tai lisätietopyynnön saat arkisin sähköpostiisi kahden vuorokauden kuluessa siitä, kun olet lähettänyt kysymyksesi. Palvelua ei ole viikonloppuisin eikä juhlapyhinä, mahdollisista muista katkoksista ilmoitetaan täällä. Palvelu on sinulle maksuton.
Kerro lyhyt kuvaus ongelmastasi sekä selkeät kysymykset, joihin haluat vastauksen ja lähetä se osoitteeseen jani@lapsilaki.fi

Palvelun tarjoaa lakimies, OTM Jani Vuoti

http://lapsilaki.fi/ 

 

Lakiapua maksutta jäsenille Oulussa

 

Lakiasiaintoimisto Pentikäinen Oy tarjoaa Oulun seudun yhden vanhemman perheet ry:n jäsenille mahdollisuuden tulla neuvottelemaan toimistollemme asiantuntevan lakimiehen kanssa eroon liittyvissä asioissa.

Ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja tapahtuu ajanvarauksella. Palaverissa voidaan kartoittaa asiakkaan tilannetta kokonaisuutena ja miettiä niitä keinoja joilla eroasiaa voidaan hoitaa eteenpäin liittyen lasten huoltoon, elatukseen ja tapaamisiin. Palaverissa voidaan keskustella myös omaisuuden jakamisesta.

Toimiston lakimiehet ovat hoitaneet paljon eroon liittyviä tilanteita ja keskustelevat mielellään asiasta kanssanne. Ottakaa yhteyttä tapaamisajan varaamiseksi!

Yhteystiedot:

Varatuomari Jukka Pentikäinen 040 9627 806

jukka@lakipentikainen.fi

 

Varatuomari Mirkka Pentikäinen 050 5769639

mirkka@lakipentikainen.fi

 

Lakiasiaintoimisto Pentikäinen Oy
Pakkahuoneenkatu 23 B 1

90100 OULU