Lakineuvonta

Lakineuvontaa päivitetään alkukesällä syksyn 2020 aikataulu. 

 

Asianajaja, varatuomari
Jutta Wallén-Leino
jutta.wallen-leino@hwl.fi

 

Asianajaja

Eeva-Leena Wendelin

eevaleena@asianajowendelin.fi

 

 

Kysy lakimieheltä

Onko sinulla lapsen huoltoa, tapaamisoikeutta tai elatusta koskeva kysymys, johon haluaisit juristin mielipiteen. Nyt sinulla on mahdollista esittää kysymyksesi yhdistyksemme lakimiehelle. Vastauksen tai lisätietopyynnön saat arkisin sähköpostiisi kahden vuorokauden kuluessa siitä, kun olet lähettänyt kysymyksesi. Palvelua ei ole viikonloppuisin eikä juhlapyhinä, mahdollisista muista katkoksista ilmoitetaan täällä. Palvelu on sinulle maksuton.
Kerro lyhyt kuvaus ongelmastasi sekä selkeät kysymykset, joihin haluat vastauksen ja lähetä se osoitteeseen jani@lapsilaki.fi

Palvelun tarjoaa lakimies, OTM Jani Vuoti

http://lapsilaki.fi/

 

Lakiapua, ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja tapahtuu ajanvarauksella Oulussa

 

Lakiasiaintoimisto Pentikäinen Oy tarjoaa Oulun seudun yhden vanhemman perheet ry:n jäsenille mahdollisuuden tulla neuvottelemaan toimistollemme asiantuntevan lakimiehen kanssa eroon liittyvissä asioissa.

Ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja tapahtuu ajanvarauksella. Palaverissa voidaan kartoittaa asiakkaan tilannetta kokonaisuutena ja miettiä niitä keinoja joilla eroasiaa voidaan hoitaa eteenpäin liittyen lasten huoltoon, elatukseen ja tapaamisiin. Palaverissa voidaan keskustella myös omaisuuden jakamisesta.

Yhteystiedot:

Varatuomari Jukka Pentikäinen 

jukka@lakipentikainen.fi