Lakineuvonta

Lakineuvonta keväällä 2019

Tule keskustelemaan ja hakemaan tietoa erovanhemmuudesta ja siihen liittyvistä asioista. Neuvonnassa saat keskustella yksilöneuvonnassa asianajajan kanssa. Neuvonta on maksutonta ja keskustelemaan pääsee numerojärjestyksessä.Saavu paikalle klo 16.00-16.30Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste, Kansankatu 53. Kokoustila Resiina 1.krs

Neuvonta-ajat

Ti 19.03.    klo 16.15-18.15 asianajaja Eeva-Leena Wendelin

Ti 16.04..    klo 16-18 asianajaja  Jutta Wallen-Leino     

Ti 14.05.    klo 16-18 asianajaja Eeva-Leena Wendelin

 

Asianajaja, varatuomari
Jutta Wallén-Leino
jutta.wallen-leino@hwl.fi

Asianajaja

Eeva-Leena Wendelin

eevaleena@asianajowendelin.fi

 

 

Kysy lakimieheltä

Onko sinulla lapsen huoltoa, tapaamisoikeutta tai elatusta koskeva kysymys, johon haluaisit juristin mielipiteen. Nyt sinulla on mahdollista esittää kysymyksesi yhdistyksemme lakimiehelle. Vastauksen tai lisätietopyynnön saat arkisin sähköpostiisi kahden vuorokauden kuluessa siitä, kun olet lähettänyt kysymyksesi. Palvelua ei ole viikonloppuisin eikä juhlapyhinä, mahdollisista muista katkoksista ilmoitetaan täällä. Palvelu on sinulle maksuton.
Kerro lyhyt kuvaus ongelmastasi sekä selkeät kysymykset, joihin haluat vastauksen ja lähetä se osoitteeseen jani@lapsilaki.fi

Palvelun tarjoaa lakimies, OTM Jani Vuoti

http://lapsilaki.fi/

 

Lakiapua, ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja tapahtuu ajanvarauksella Oulussa

 

Lakiasiaintoimisto Pentikäinen Oy tarjoaa Oulun seudun yhden vanhemman perheet ry:n jäsenille mahdollisuuden tulla neuvottelemaan toimistollemme asiantuntevan lakimiehen kanssa eroon liittyvissä asioissa.

Ensimmäinen tapaaminen on maksuton ja tapahtuu ajanvarauksella. Palaverissa voidaan kartoittaa asiakkaan tilannetta kokonaisuutena ja miettiä niitä keinoja joilla eroasiaa voidaan hoitaa eteenpäin liittyen lasten huoltoon, elatukseen ja tapaamisiin. Palaverissa voidaan keskustella myös omaisuuden jakamisesta.

Yhteystiedot:

Varatuomari Jukka Pentikäinen 040 9627 806

jukka@lakipentikainen.fi